Maarten Luther

Wandeltocht 2019

De Stichting Maarten Luther Wandeltocht wordt/is per 1 oktober 2019 ontbonden!

De aangekondigde Maarten Luther Wandeltocht op 2 november 2019 gaat wel door. Uitvoering hiervan wordt overgenomen door Organisatiebureau Amerongen Inspireert. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar dit organisatiebureau.

ZATERDAG 2 NOVEMBER 2019


Het wandelseizoen 2019 is weer in volle hevigheid losgebarsten en ook de organisatie van de Maarten Luther Wandeltocht is weer volop bezig ter voorbereiding op de negentiende editie op zaterdag 2 november aanstaande.

Het belooft weer een prachtige tocht te worden. We hebben ons best gedaan om alle routes nog aantrekkelijker te maken door zoveel als mogelijk is fietspaden en asfaltwegen te vermijden. We gaan nog meer gebruik maken van de rustieke lanen op de zuidflank van de Utrechtse Heuvelrug getooid in schitterende herfstkleuren.

Natuurlijk vormen de prachtige natuurgebieden van De Plantage en het Leersumse Veld onderdeel van een aantal afstanden, maar ook de landgoederen Prattenburg en Zuylenstein worden weer opgenomen in de verschillende routes. Tussendoor kan de wandelaar genieten van schitterende uitzichten vanaf de hoogste punten van de Utrechtse Heuvelrug.

De Stichting Maarten Luther Wandeltocht is er trots op dat ook deze keer weer exclusief toegang wordt verleend tot de stijltuinen van Kasteel Amerongen. Alle deelnemers zullen als onderdeel van hun tocht een rondgang maken over het terrein met de vele bezienswaardigheden en de verschillende stijltuinen die zich dan opmaken voor hun winterrust. Een mooie kennismaking die wellicht zal leiden tot een extra bezoek tijdens de seizoenopenstelling van het Kasteel.

Wij zijn enthousiast begonnen met onze voorbereidingen en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Graag tot zaterdag 2 november 2019 op de

19e Maarten Luther Wandeltocht